Termékek Menü

Gebauer Pharma terhességi tesztcsík 5 db

Ár:
950 Ft (905 Ft + ÁFA)

A Gebauer Pharma terhességi tesztcsíkja gyors, kényelmes diagnosztikum a humán choriális gonadotropin (hcg) hormon vizeletből történő kimutatására, a terhesség korai felismerésére.

A teszt szavatosságának lejárata: 2024/09

Gyártó: Gaobeidian PRISES Biotechnology Co. Ltd.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktárkészletről rendelhető

Leírás és Paraméterek

Terhes vagyok vagy nem? Akár ez minden vágyam, akár meg vagyok ijedve, mindenképpen tudni szeretném az eredményt. Erre a kérdésre adnak választ terhességi tesztjeink, melyet otthon egyszerűen és gyorsan elvégezhet. Csak a tesztcsík és vizelet szükséges hozzá.

A terhességi teszteket gyakran gyorstesztnek nevezik, mivel érzékenységüktől függően már a megtermékenyített petesejt beágyazódását követő 3 napos terhességet is képesek kimutatni.

A terhességi teszt a vizeletben megjelenő hcg hormon (humán choriális gonadotropin) mennyiségének kimutatásán alapszik. A terhességi tesztek érzékenysége változó: a hazai piacon forgalmazott termékek érzékenysége 10 - 50 mIU / ml között van. A Gebauer Pharma 10 mIU / ml érzékenységű tesztje már a várt menstruáció előtt 2-3 nappal képes kimutatni a terhességet. Pontosabb lehet a vizsgálat, ha a reggeli első vizeletmintából történik, ugyanis ebben az időpontban a terhességi hormon nagyobb koncentrációban van jelen a vizeletben.

A Gebauer Pharma terhességi tesztek előnyei:

  •  A terhesség korai felismerése. A beágyazódást követő 3. napon a hcg szint körülbelül 17 és 119 egység között van, amit a 10 mIU/ml érzékenységű teszt biztonsággal kimutat.
  • Otthon egyszerűen és gyorsan elvégezhető
  • Egyértelmű, megbízható eredményt mutat 5 percen belül
  • Több, mint 99 %-os megbízhatóság

Hány darab tesztre lehet szüksége?

Manapság széles választékban találhat terhességi teszteket a patikákban, drogériákban, de a szupermarketekben is. Többféle kiszerelés létezik a tesztcsíktól, a tesztkazettán át egészen a kis házi laboratóriumig. A termékek ára - 1 darabra vonatkoztatva - szintúgy széles skálán mozog, 400 Ft-tól egészen 2000 Ft-ig.

A mennyiség kiválasztásánál érdemes azt az általános érvényű megállapítást figyelembe venni, hogy "egy teszt, nem teszt". Vagyis egyaránt érdemes pozitív eredmény és negatív eredmény után is másnap, és egy-két nappal később is, akár többször megismételni a tesztet.

Gazdaságossági szempont lehet, ha előre gondolkodik és nagyobb mennyiséget vásárol kedvezményes áron, így a későbbiekben bármikor elővehet egy tesztet a fiókból.

Mivel nem egyformán és szabályosan működik mindenkinek a szervezete, előfordulhat, hogy egy esetleges embrió 1-2 nappal később ágyazódik be a méhfalba, később kezdi meg a hcg hormon termelését, és ezáltal később kaphat biztosabb eredményt a terhességi teszttel.

A fentiekből látható, hogy bármi legyen is a pillanatnyi cél, a többször elvégzett terhességi teszt, időben és megbízhatóságban egyértelműbb eredményt nyújt.

A csomag tartalma 5 db Gebauer Pharma terhességi tesztcsík + magyar nyelvű használati utasítás.

A teszt szavatosságának lejárata: 2024/09


1 teszt költsége 5 db-os terhességi tesztcsík vásárlása esetén: 190 Ft / db

Nagyobb kiszerelés választása esetén még kisebb az 1 tesztre eső költség!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek